Forside > Spanien
     
Slet
Søg

Spanien

Spa Tours kan ikke komme udenom at Spanien igennem mange år, har været danskernes favoritdestination i Europa. Vi har derfor valgt at finde et par yderst behagelige spa-hoteller hvoraf et er placeret på Mallorca, et andet er på Gran Canaria og det sidste er i den vel nok mest besøgte storby, Barcelona. 

Mallorca og Gran Canaria er øer med mange solskinstimer, høj kvalitet, dejlige strande og et gæstfrit folkefærd. Spa Tours har nøje udvalgt et par yderst eksklusive hoteller, hvoraf det ene kun er for voksne. Så Trænger I til at stresse helt af og "stikke af fra børnene", er denne destination på Mallorca det oplagte valg til den kommende spa-rejse. Ønsker I at spille golf og kombinere med et dejligt spa-ophold, er Gran Canaria helt sikkert et hit!

Mange byer er kendte for deres kulturelle og historiske seværdigheder, arkitektoniske bygningsværker, for at være placeret direkte ved stranden, for deres avenuer og boulevarder eller for shopping, men ingen har det hele som Barcelona! 

Rejsen dertil:
Spa Tours sender gæster af sted til Barcelona, Gran Canaria og Mallorca nonstop fra Kastrup. Flyvetiden er på ca. 3 timer og 5 timer til Gran Canaria. Vi benytter os af flere forskellige flyselskaber såsom SAS, Norwegian og Vueling. 
Spa Tours skræddersyer rejsen ud fra dine ønsker omkring varighed og afrejsedato.

Læs mere

Søgeresultater

Wellness kun for voksne. 5-stjernet luksusrejse til Mallorca

Pris fra 5.850 kr. / person

Luksuriøs rejse inkl. fly, morgenmad og adgang til byens bedste spa.

Pris fra 3.950 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness